Kurzy

28.06.2016 15:29

Chcete něco umět co dosud neumíte ???

V jednoduchosti je vlastně genialita. Absolvujte u nás jednoduché kurzy z alternativní medicíny, které Vám pomohou udržet či navrátit váš zdravotní stav i vašich známých.

1)      Kurz  HOMEOPATIE = jde o tzv. homeopatické SOS, dostanete k tomu knihu, která Vás lehce povede určit správný homeopatický lék. Chce to zkušenosti.

2)      Kurz  AKUPESRTURY = naučíte se tlakem do akupunkturních bodů snižovat bolest, astma, deprese, a mnohé další.

3)      Kurz  AUTO-SUGESCE = naučíte se soustředit, lépe usínat, i snadněji si zapamatovat nový text a  mnohé další.

4)      Kurz  ZLEPŠENÍ  PAMÉTI = zlepší se vám paměť, láska k životu, naučíte se zlepšovat si náladu, vážit si i sami sebe.

5)      Kurz  ULEVUJÍCÍCH  CVIKů NA ŽIDLI =  jednoduché cviky odstraňující bolesti v zádech, v záhlaví, migrény, krční blokády páteře, zabraňující brnění v horních končetinách,

6)      Kurz  ELEKTRO-AKUPNUKTURY – TERAPIE = zaučíte se akupunkturní body, které výborně působí proti bolesti zubů, páteře, hlavy a též i proti celé řady nemocí.

7)      Kurz  EFT METODY = naučíte se jednoduše a perfektně léčit prožité negativní emoce i z oblasti dětství a budete si perfektně léčit prožívané psychosomatické onemocnění.

8)      Kurz  PSYHO-SOMATICKÉ MEDICINY = pomocí zakoupené knihy si zjistíte své onemocnění i stav vaší  psychiky a schopnosti se učit, zde si uvědomíte, že až 85 % prožívaných nemocí má souvislost s naší psychikou.

 

Tel.č.   606  802  598,  Praha 4.  E-mail kontakt : miklanek@seznam.cz